BELLISIMO MILANO OUD-BEIJERLAND MOLENAAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bellisimo Milano Oud-Beijerland Molenaar. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 5:13 Alweer lekker (en veel) gegeten! Vriendelijke bezorger.
4 dec 2022 om 20:32 Pizza’s lekker, vriendelijke service maar helaas waren de pizza’s niet echt meer warm.
1 dec 2022 om 20:05 Snel geleverd, lekker gegeten!
27 nov 2022 om 19:38 Jammer als je kapsalon besteld zonder sla, het er toch opzit. Pizza was niet warm meer. Dat is wel jammer. Op zondag binnen een uur bezorgt
21 nov 2022 om 8:57 Ik had om 17 uur besteld om op 18 uur te bezorgen,er werd gebeld dat het een 1.5 uur later werd en om 18.45 was het er nog niet om lang verhaal kort temaken ik had het om 19.45 ,schandalig gewoon ik besteld nooit meer .
13 nov 2022 om 21:40 Half zes besteld zou half zeven bezorgd worden. Om kwart over zeven gebeld, eten ging de deur uit. Twintig minuten later , twee uur nabesteltijd, eindelijk bezorgd. Eten was niet warm meer. Laatste keer besteld hier
13 nov 2022 om 21:36 2,50 bezorgkosten, en dan nog bijna 2 uur op koude pizza's moeten wachten is gewoon triest!
13 nov 2022 om 20:11 Ruim van te voren besteld voor 17:45 uur. Bezorging pas om 18:15 uur. Ze waren altijd zó stipt, maar dit is de zoveelste keer dat ze niet op tijd leveren. Toch maar eens verder kijken naar een andere bezorgdienst.
13 nov 2022 om 19:32 1.5 uur later bezorgd, druk en dat is niet de 1e keer. Zo vaak al gebeurd. Of niet aangekomen. Laaste keer dat ik wat bestel bij hun.
7 nov 2022 om 11:52 Om 17.45 uur pizza's besteld.Ik kreeg bericht dat de pizza's om 18.30 uur bezorgd zouden worden. Na 2 keer gebeld te hebben en mijn ongenoegen te hebben geuit, werden de pizza om 19.45!!!!!!! uur bezorgd. Eten goed, bezorgingstijd heel slecht.
6 nov 2022 om 20:58 Verschrikkelijk slecht, 2,5 uur moeten wachten en vervolgens was de bestelling niet eens compleet en er miste ingrediënten. Wil je lang wachten op eten en je geld verspillen dan is dit de zaak die daar een specialist in is!
6 nov 2022 om 20:51 Erg lekker, maar duurde een beetje lang. Vriendelijke bezorger, had het alleen erg druk.